We are hiring: Tuotantokoordinaattori

Noccela Oy on kauppojen reaaliaikaiseen tuotesuojaukseen ja sisätilapaikannukseen erikoistunut kasvuyritys. Maailman paras tuotesuojatägi on tuotantovalmiina ja tulevaisuus näyttää kaikin puolin valoisalta. Viihtyisät tilamme sijaitsevat Turussa Auralaakson ABC:n takana sijaitsevassa vuonna 2010 rakennetussa rakennuksessa.

Haluatko mukaan huipputeknologiaa luovaan yritykseen, jossa toimitaan ammattimaisesti ja jossa saat rinnallesi huippukollegat?

Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa, jossa kaveria autetaan ja, jossa on halutessasi paljon urakehitysmahdollisuuksia.

Työssä menestyminen edellyttää Sinulta rautaisen ammattitaidon lisäksi hyviä tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja, suomen- ja englanninkielen taitoa, vahvaa organisointikykyä ja vastuullista otetta aikatauluihin, kykyä omatoimiseen työskentelyyn, ammatillista kehityshalua sekä uskallusta tarttua uusiin haasteisiin.

Odotamme;

  • Teknistä koulutustaustaa
  • Kokemusta tuotannon suunnittelusta ja skaalauksesta
  • Dokumentointiosaamista
  • Kokemusta laadunvarmistuksesta ja siihen liittyvistä prosesseista
  • Kokemusta sertifoinneista langattomasti kommunikoivien laitteiden osalta
  • Kykyä alihankkijoiden ohjaamiseen

Tukenasi ovat teknologiajohtaja sekä muu tiimi.

Lähetä lyhyt hakemus, CV ja palkkatoivomus 29.2.2016 mennessä osoitteeseen juuso@noccela.fi. Käymme hakemukset kootusti läpi tämän jälkeen ja kutsumme valitut henkilöt haastatteluun.

Mahdolliset työtä koskevat tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen juuso@noccela.fi tai puhelimitse numeroon 045-1323906 (Viikolla 8 osallistun EuroCIS-messuille Saksassa ja viikolla 9 LAUNCH-festivaaleille USA:ssa, joten puhelimeen vastaaminen voi olla haastavaa).

MENU