We are hiring: Embedded Linux Software Developer

***JATKOIMME HAKUAIKAA 2.12.2016 klo 9 ASTI.***

Noccela Oy on 14 henkeä työllistävä kauppojen reaaliaikaiseen tuotesuojaukseen erikoistunut kasvuyritys. Olemme kehittäneet maailman parhaan tuotesuojaratkaisun myymälävarkauksien estämiseksi. Ratkaisumme perustuu omaan tarkkaan sisätilapaikannukseemme.

Haluatko tulla mukaan toteuttamaan mahtavaa uutta innovaatiota yhdessä huippukollegoiden kanssa?

Viihtyisät tilamme sijaitsevat Kaarinassa, Auranlaaksossa, vuonna 2010 rakennetussa teknologiakeskuksessa. Meille on hyvät kulkuyhteydet niin Turusta kuin Salosta. Asiakkaamme ja työntekijämme ovat meille erityisen tärkeitä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras työpaikka.

Sinulta toivomme:

– Työkokemusta sulautetusta Linuxista. Tiedät millaisia ongelmia kentällä tulee vastaan ja miten niihin varaudutaan etukäteen.
– Omaat näkemystä ja työskentelytavat siitä, miten laitteen koodista tehdään mahdollisimman bugitonta. ”Asiakas testaa” on sinulle käsite, jota haluat määrätietoisesti välttää.
– Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta

Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa! Tukenasi on 10 henkinen tuotekehitys- ja tuotantotiimi.

Lähetä hakemus+CV molemmat PDF-muodossa 2.12.2016 klo 9 mennessä osoitteeseen tapani.talvitie ät noccela.fi. Kerro hakemuksessa milloin pystyt aloittamaan, palkkatoiveesi ja milloin olet ohjelmoinnin alun perin harrastuksena aloittanut.

Käymme hakemukset kootusti läpi ja kutsumme valitut henkilöt haastatteluun. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tapani.talvitie ät noccela.fi tai puhelimitse numeroon 050-5188466. Soittoaika arkisin klo 14-15 välillä.

MENU