WE ARE HIRING: Cloud sovelluskehittäjä

Noccela Oy on 16 henkeä työllistävä kauppojen reaaliaikaiseen tuotesuojaukseen erikoistunut kasvuyritys. Olemme kehittäneet maailman parhaan IoT tuotesuojaratkaisun myymälävarkauksien estämiseksi. Ratkaisumme perustuu omaan tarkkaan sisätilapaikannukseemme.

Cloud-tiimissämme on nyt paikka avoinna. Tule mukaan toteuttamaan uusia maailmaa mullistavia innovaatioita yhdessä huippukollegoiden kanssa! Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa yhdessä muun tiimin kanssa sovelluksia, käyttöliittymiä ja raportteja, joita on helppo oppia käyttämään. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön vaatimus, voit olla myös korkeakouluopintojen loppupuolella olevaa intohimoinen koodaaja, joka rakastaa uuden oppimista.

Sinulta toivomme:

– HTML5, CSS ja JavaScript osaamista
– Kykyä suunnitella tietokantatauluja ja muita tietokannan rakenteita
– Näkemystä responsiivisista käyttöliittymistä
– Kykyä omaksua uusia teknologioita nopeasti
– Intohimoa kirjoittaa laadukasta ja helposti ylläpidettävää koodia
– Hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Viihtyisät tilamme sijaitsevat Auranlaaksossa vuonna 2010 rakennetussa teknologiakeskuksessa. Meille on hyvät kulkuyhteydet niin Turusta kuin Salosta. Asiakkaamme ja työntekijämme ovat meille erityisen tärkeitä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras työpaikka. Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa! Tukenasi on 11 henkinen tuotekehitys- ja tuotantotiimi. Työsuhteen alkaminen 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus+CV molemmat PDF-muodossa 28.2.2017 mennessä osoitteeseen tapani piste talvitie ät noccela.fi. Kerro hakemuksessa milloin pystyt aloittamaan, palkkatoiveesi ja milloin olet ohjelmoinnin alun perin harrastuksena aloittanut.

Käymme hakemukset kootusti läpi ja kutsumme valitut henkilöt haastatteluun. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tapani piste talvitie ät noccela.fi tai puhelimitse numeroon 050-5188466. Soittoaika arkisin klo 15-16 välillä.

MENU