We are hiring: Ohjelmistosuunnittelija

Noccela Oy on kauppojen reaaliaikaiseen tuotesuojaukseen ja sisätilapaikannukseen erikoistunut kasvuyritys. Maailman paras tuotesuojatägi on tuotantovalmiina ja tulevaisuus näyttää kaikin puolin valoisalta. Viihtyisät tilamme sijaitsevat Turussa Auralaaksossa sijaitsevassa vuonna 2010 rakennetussa teknologiakeskuksessa.

Haluatko mukaan huipputeknologiaa luovaan yritykseen, jossa toimitaan ammattimaisesti ja jossa saat rinnallesi huippukollegat? Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa, jossa kaveria autetaan ja, jossa on halutessasi myös urakehitysmahdollisuuksia.

Tulet osaksi cloud-tiimiä ja tehtäväsi on kehittää helposti käytettävää pilvisovellusta, tietokantatasolta selainkäyttöliittymään saakka.

– Muutaman vuoden devauskokemus yritysasiakkaiden käyttämästä pilvisovelluksesta
– Käyttöliittymäsuunnittelu ja toteutus tärkeä osa työnkuvaa
– Tietokantarakenteet ja suunnittelu osa työn kuvaa.
– Et ole allerginen Windowsille, etkä myöskään Linuxille
– Tekniikat ja välineet: MS SQL Server 2014, C#.NET, html+javascript, jquery, ajax, css
– Vaikka käytössäsi on VisualStudio, niin tarvittaessa pystyisit toteuttamaan kohtuullisia kokonaisuuksia notepadillakin
– Plussaa: Olet harrastanut koodaamista jo ennen korkeakouluopintoja
– Plussaa: Android-sovelluksien koodaaminen

Tukenasi ovat teknologiajohtaja sekä muu tiimi.

Lähetä hakemus+CV PDF-muodossa ja palkkatoivomus 3.4.2016 mennessä osoitteeseen juuso@noccela.fi. Käymme hakemukset kootusti läpi viikolla 14 ja kutsumme valitut henkilöt haastatteluun.

Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen juuso@noccela.fi tai puhelimitse numeroon 045-1323906.

MENU